4 tips til at vælge en god skoletaske

Har du en skolestarter derhjemme, så kender du uden tvivl dilemaet om, hvilken skoletaske i skal købe. For lad os bare være ærlige. Et sejt motiv betyder bare lidt mere end ergonomiske skulderremme og rygstøtte, hvis man spørger den kommende indehaver af skoletasken.
Heldigvis findes der en gylden middelvej, hvor både forældre og skolebarn kan mødes i enighed, så man kan få sig en skoletaske, der både sidder godt og ser hamrende cool ud, når man træder ind ad klassedøren første skoledag. Men først får du her et par tips, som gør beslutningen lidt lettere.

Tip nr. 1

Det allervigtigste tip er selvfølgelig at prøve skoletasken på. Her kan i tjekke, om tasken sidder, som den skal, og om den føles rar at have på for den lille skolestarter. Her er reglen, at tasken altid skal sidde på ryggen og aldrig på numsen. Og så er det vigtigt også at overveje, om der er plads til tykt vinterovertøj, når den tid kommer.

Beckmann skoletaske, 749,-
Neye

Beckmann skoletaske unicorn 749 Neye Lyngby Storcenter
Satch skoletaske 899,95 Neye Lyngby Storcenter

Tip nr. 2

Hvad er barnets behov egentlig? Skal skoletasken bare indeholde nogle få hæfter og en madpakke? Skal der være et særskilt rum til en computer eller tablet? Skal der være mange små lommer eller bare ét stort? Skal der være plads til mange bøger? En lomme i siden til drikkedunken? Gå listen af spørgsmål igennem, så er det nemmere at vælge én skoletaske ud blandt mange.

Satch skoletaske, 899,95
Neye

Tip nr. 3

Skoletasken må ikke være for tung – maks. 1 kg. På den måde føles den stadig behagelig at have på, selvom der både er bøger, computer og madpakke i den. Spørg i butikken, om de har noget tungt, i kan putte i skoletasken som en test.

Tip nr. 4

Sørg til sidst for, at barnet selv kan tage skoletasken på og af uden at skulle bede en voksen om hjælp. Det gør hverdagen lidt lettere.

Petit by Sofie Schnoor skoletaske, 599,-
Neye

Petit by sofie schnoor skoletaske 599 Neye Lyngby Storcenter
Få mere inspiration