4 LYSE FORÅRS-SNEAKERS

Det er forår, dagene er længere og lysere og du drømmer om bare ben og lyse sneakers. Bare rolig, det er helt normalt. Der går dog nok lidt tid, før vi kan kaste os ud i sommerkjole og shorts, men de lyse sneakers er en trend, der er lige til at dykke ned i til trods for omskifteligt og lunefuldt forårsvejr.

 

Mød trenden: ’Dad sneakers’

Nu er sneakers jo ikke ligefrem en ny tendens i forårsgarderoben, men det er de mange chunky såler, du støder på rundt omkring, til gengæld. De kraftige sko, som du måske kan huske, hvis du var ung i 90erne, bliver også kaldt for ’dad sneakers’. Høje, tunge og kraftige og gerne i vilde farver – for eksempel helt kridhvid.

 

Et nyt look i 2011

Lige siden det franske modehus Céline sendte deres modeller ned ad catwalken med hvide Stan Smith til bukser med vidde i 2011, har verdens kvinder (og mænd) sukket efter looket, hvor de kraftige, flade sneakers får lov til at løbe med det meste af opmærksomheden.

Læs også: 4 tips til forårsrengøring a la Marie Kondo

 

Leg med looket

De lyse sneakers er selvfølgelig oplagte til et outfit med mørkt tøj som en cool contrast, men moden lige nu er mere til det farverige look, hvor der gerne må leges med udtryk og miks af stilarter. Så find de sneakers, der passer din fod og din stil bedst, og giv den gas, når du skal sammensætte dit look fra morgenstunden.

Lyserøde sneakers fra Sportmaster i Lyngby Storcenter

Lyserød Nike sneaker
800 kr.
Sportmaster

Hvide sneakers fra Havana Shoes i Lyngby Storcenter

Hvid sneaker
500 kr.
Havanna Shoes

Adidas sneakers fra Athlete Foot I Lyngby Storcenter

Adidas sneaker
Normalpris, 1.049 kr.
Lige nu 1 vare 50%, 2 varer 60%, 3 varer, 70%
Athlete Foot

Hvide Tommy Hilfiger sneakers fra Paw Sko i Lyngby Storcenter

Tommy Hilfiger Sneaker
999 kr.
Paw Sko 

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne