3 uundværlige til stranden

Er du klar til lange solrige dasedage på stranden? Måske du går på ferie lige om lidt, måske du bare skal nyde en varm og sommerlig weekend med en is i den ene hånd og en god bog i den anden. Uanset hvad, så er der ikke noget så rart som en dag med bølgeskvulp i ørerne og varmt sand mellem tæerne.

Men hvad skal man bruge for at blive helt klar til strandtur? Vi har samlet 3 af de mest uundværlige items.

Bikini Wunderwear Strandlook Lyngby Storcenter

Badetøjet

Uanset om du er en vandhund eller foretrækker en lur under parasollen, så er badetøjet ret essentielt. Vælg en frisk farve som denne bikini i turkis, der passer perfekt til sommerbrun hud. Halterneck-bindebånd er desuden praktisk, for så undgår du nemlig de hvide striber på ryggen.

Calvin Klein-bikini top, 400,-
Calvin Klein-bikini bund, 350,-
Wunderwear

Strandkjolen

Når du rejser dig fra tæppet på jagt efter en is eller noget koldt at drikke i strandbaren, så er det smart at have en strandkjole med, som du hurtigt lige kan kaste over badetøjet. Vælg én, som er løs og let – så er den nemmere at få af og på i et snuptag.

Kjole, 299,95
Zizzi

Kjole Zizzi Strandlook Lyngby Storcenter
Coola Helsemin strandlooket Lyngby Storcenter

Solcremen

Selvom solen er dejlig, så er det vigtigt at passe godt på huden midt på dagen, når UV-indekset er højest. Så husk solcremen uanset om du er stor eller lille, og undgå solskader. Og fat mod, selvom du har solcreme på, kan du sagtens blive brun alligevel.

Coola solcreme, 299,-
Helsemin

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne