Shopping

10 Musthaves til foråret

Gør dit forår komplet med disse 10 uundværlige fund, der uden tvivl fuldender din basisgarderobe og giver dig sæsonens chikkeste look.
Af Julie Blichfeld

KAPPEN

Invester i denne kappe, og du er dækket ind på overtøjsfronten sæsonen ud. Den kan både bruges over skjorter, T-shirts og din favoritjakke i skind. Et sandt musthave i det smukkeste print, der emmer af 70’er-boheme.

Kappe, Julie Fagerholt Heartmade, 5.499 kr. Fra Idé Nyt

NEDERDELEN

En sort, kort nederdel som denne kan bruges til det hele! Sæt den sammen med en strik og et par sneakers for et casual hverdagslook – og byt sneaks ud med stiletter, når du skal ud.

Nederdel, 350 kr. Fra Saint Tropez

DEN LILLE SORTE

Den korte sorte kjole er den ultimative musthave, der kan redde dig fra enhver tøjkrise, når du skal ud. Brug den med høje sandaler, og tag en skindjakke over skuldrene for et råt look.

Kjole, 480 kr. Fra Maché

BLAZEREN

Blazeren er en garderobe-klassiker, og du ejer sandsynligvis allerede én i sort. Kast dig derfor ud i en grå jersey-variant denne sommer. Den grå udgave vil give dit look et friskt pust med et sporty tvist.

Blazer, 999 kr. Fra Day Birger et Mikkelsen

HALSKÆDEN

Modehusene dikterer mere mod denne sæson, og en guldhalskæde med farvede sten giver hurtigt dit outfit et mere modigt udtryk på en simpel og chik måde.

Halskæde, Stine A, 900 kr. Fra Pi-CPH

DENIMSKJORTEN

Den blå denimskjorte giver dit look kant, samtidig med at den er superklassisk. Brug den med bukser eller nederdel, og bær den eventuelt over skuldrene til din yndlings-T-shirt.

Denimskjorte, Sparkz, 400 kr. Fra Deres

BOMBERJAKKEN

Der er altid en undskyldning for at føje en ny bomberjakke til din garderobe! Specielt når den har så fine detaljer som denne.

Bomberjakke, 1.700 kr. Fra G-Star Raw

RUSKINDSBUKSERNE

Stramme bukser i ruskind er perfekte til klassiske items som den hvide skjorte, T-shirten og striktrøjen. Brug dem til det hele, og sæt eventuelt et par loafers eller stiletter til, når du er på kontoret.

Ruskindsbukser, 4.999 kr. Fra Bruuns Bazaar

HERRESKOENE

Flade, herreinspirerede sko kan både bruges til bare ben, opsmøgede chinos og stramme jeans. Du slipper for ømme fødder, og disse med fine detaljer kan opgradere dit outfit på et øjeblik.

Sko, 700 kr. Fra Aldo

TASKEN

En rummelig taske med fine detaljer er en klassiker, der kan følge dig altid. Den kan rumme alle dine sager og vil med garanti tilføre lidt chik glamour til dit hverdagslook.

Taske, Rodtnes, 3.799 kr. Fra Mette Freyberg

Få mere inspiration
Nyhed

Skrædder service i GLS Pakkeshop