Shopping

10 musthaves til hende

Bliv sommerklar med de skønneste fund, der har referencer til sæsonens moderne nomadestil, farven lyserød og feminine detaljer.
Af Mia Dybkilde, juni 2017

Sneaksene

Lyserød er her, der og allevegne den her sommer, og det gælder bestemt også din skogarderobe, hvis du hopper i Adidas’ klassiske Gazelle model i den delikate lyserøde udgave. De vil stå super flot til brune stænger og et par lyse, opsmøgede jeans.

Sneakers ʻGazelle’ til 800 kr. fra Addidas hos Atheles Foot

Halskæden

En spinkel sølvhalskæde vil være et fint indslag til sommeroutfittet. Den her kæde med hjertemedaljon med safirglas er fra danske Pandora, og det skønne er, at du selv kan sætte dit præg på looket med forskellige små vedhæng, du kan sætte ind i medaljonen, så det ligner, at de nærmest svæver. Den perfekte kærlighedsgave!

Hjertemedaljon til 99 kr. fra Pandora / Små vedhæng, sæt med tre stk., til 299 kr. fra Pandora

Uret

Glem alt om store, markante ure den her sæson. Dit ur må derimod hellere end gerne være delikat og feminint, så det får et smykkes elegance og enkelthed. Dette Skagen ur i rosaguld vil tage sig smukt ud i sommersolen, men også matche fint til den festlige aftengarderobe.

Ur i rosaguld til 1.498 kr. fra Skagen hos Center Ure

Tasken

Funktionalitet er vejen frem på taskefronten, for det er smart at vælge en rummelig shopper, du både kan bruge til computer, bøger og træningstøj. Du kan også bruge tasken som strandtaske, da det quiltede materiale er vandtæt.

Shopper til 399 kr. fra Day Birger et Mikkelsen hos Neye

Shortsene

Du ejer sikkert et par klassiske afklippede denimshorts allerede, men den her sommer må dine denimshorts gerne have en feminin bølget kant. Brug dem, som altid, til en hvid T-shirt og sneakers, hvis stilen skal være casual eller en løs skjorte og høje sandaler, hvis du skal være lidt mere bohemet.

Shorts til 199 kr. fra H&M

Badedragten

Sol og sommer er lig med en ny badedragt, og hvorfor ikke vælge en med afrikanskinspireret print, som du også sagtens kan bruge som body under en let transparent skjorte og til en lang nederdel.

Badedragt 700 kr. fra Glamour hos RAVN Copenhagen

Jakken

Armylooket holder stadigvæk den her sæson, men Julie Fagerholdt har naturligvis givet tendensen sit eget cool tvist med fine, skinnende brocher på en halvlang militærjakke. Jakken kunne meget vel blive din næste uundværlige sommerjakke.

Jakke til 2.500 kr. fra Julie Fagerholdt hos Idé Nyt

Kjolen

En af de største tendenser den her sommer er det moderne nomade-look, og er du også vild med stilen, rammer den her kjole med taljebælte plet. Dress den op med høje sandaler og chunky accessories og du er klar til en festlig sommeraften med vennerne.

Kjole til 899 kr. fra Sessún hos Invasion

Sandalerne

Bohemestilen præger stadigvæk sandalmoden, og de høje sandaler fra Bianco er et perfekt eksempel. De har peeptoe, har den helt rigtige chunky træhæl, og er lavet i lækkert rødbrunt læder, der gør dem eksklusive at se på.

Sandaler til 899 kr. fra Bianco

Blusen

Savner du et alternativ til basic T-shirten, skal du have fingrene i en storblomstret bluse i florlet materiale. Den her vil være flot til et par lyse jeans eller shorts, men også se skarp ud til en af sæsonens nederdele og solkysset hud.

Bluse til 350 kr. fra Sparkz

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne