Shopping

10 musthaves til hende

Kodeordene for sæsonens musthaves er lyse farver og florlette materiale. Du får her ti stilsikre musthaves, der fuldender din forårsgarderobe.
Af Marianne Chloé, marts 2017

SNEAKERS

Nu skal de hvide sneakers byttes ud med de farvede. Denne model er et forårs musthave, da den både er cool og komfortabel at have på.

Sneakers til 799 kr. fra Vagabond hos Skoringen

BRILLERNE

Briller med kant er ordet. Skil dig ud med disse stilistiske kurver og markante brillestel, og vær på forkant med moden sammen med en af tidens hotteste designere.

Brille, ʻFT5411’, til 3.349 kr. fra Tom Ford hos Thiele

URET

Byt dit feminine ur ud med et herreinspireret tidløst og klassisk design som dette. Der opstår en flot kontrast mellem den maskuline skive, den sorte læderrem og den feminine skive i rosaguld.

Ur, DW ʻClassic shefield’, til 1.295 kr. fra Daniel Weellington hos Plaza

JAKKEN

Læderjakken kan man bare ikke undvære. Denne sæson skal den være lys, og vil være sej til jeans eller over en feminin kjole.

Læderjakke, The Lab, til 3.899 kr. fra Sand

T-SHIRTEN

Den tynde T-shirt er et musthave i din forårsgarderobe, og du skal naturligvis vælge den i støvet rosa, som hitter stort den her sæson. Den her T-shirt er blød og har en lidt skinnende overflade, der gør, at den ser ekstra luksuriøs ud.

T-shirt til 199,95 kr. fra Selected Femme

LINGERIET

Hvis du endnu ikke ejer en bodystocking, bør du investere i den her sorte sag fra Change. Den fremhæver din figur på smukkeste vis, den er så let, at du ikke mærker, at du har den på og så er den et elegant indslag under en sort blazer.

Bodystocking, ʻCharade’, til 550 kr. fra Change

BUKSERNE

Den klassiske jeans-silhuet har fået et twist – nu skal dine jeans nemlig være afklippede, hvilket giver mere kant og råhed til dit look.

Jeans, ʻSkinny Levi’s’ 501, til 1.099 kr. fra Levi’s

KJOLEN

De florlette kjoler er et must det her forår. Denne semitransparente kjole er let og lækker at have på, og så fylder den ingenting, når du skal rejse eller er på farten. Sæt din lyse læderjakke til og du er good to go!

Kjole til 3.700 kr. fra Lala Berlin hos Idé Nyt

TASKEN

Minimalisme er det nye sort på taskefronten, og minitasken var derfor at spotte på catwalken til rigtig mange shows den her sæson. Din taske skal ikke være større end, at du lige kan have din telefon og dit kreditkort med på farten. Smart.

Taske til 3.600 kr. fra Mulberry hos Idé Nyt

SKJORTEN

Den feminine skjorte med blondedetaljer er tilbage. Den er piget, victoriansk og ungdommelig, og så kan den nemt pifte din klassiske nederdel eller buks lidt op.

Skjorte til 249,95 kr. fra Vero Moda

Få mere inspiration